Spectr News Theme

Stille verleiders langs het veld

Vrijdag 8 Maart 2019, 15:23

Tijdens het fotograferen valt het me vaak op hoeveel reclameborden er langs de sportvelden hangen. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot en klein, subtiel of juist heel opvallend. Op de foto’s zie ik er het liefst zo min mogelijk van terug. De focus moet immers op de actie liggen. Als je dan met een lange brandpuntsafstand en een groot diafragma fotografeert, zie je gelukkig weinig van de borden terug. Meestal is dat precies wat je wilt, maar er zijn uitzonderingen.

Plaatselijke middenstand
Veel reclameborden worden gesponsord door de plaatselijke middenstand om de sportclub een steuntje in de rug te geven. De sportclubs zijn hier blij mee en kunnen deze inkomsten goed gebruiken.

Als sponsor wil je dat jouw reclamebord zoveel mogelijk gezien wordt, maar dat lukt niet altijd even goed. Het publiek kijkt vooral naar de wedstrijd en wanneer ze even om zich heen kijken zien ze dat het rondom het hele veld volhangt met reclameborden. Hoe groot is dan de kans dat ze jouw bord opmerken? Wat is er dan mooier wanneer je meer uit je reclamebord kunt halen met een mooie actiefoto met jouw bord prominent in beeld? Een foto die je perfect in je eigen promotiekanalen kunt inzetten!

Eigen reclamebord
Sinds kort ben ik zelf ook de trotse bezitter van een reclamebord. Langs het hoofdveld van de club waar ik zelf ooit begon met voetballen hangt nu mijn eigen bord. De volgende keer dat ik daar weer fotografeer let ik niet meer alleen op de actie, maar kijk ik ook met een schuin oog naar of mijn eigen bord wel goed in beeld is. Wil jij ook een mooie actiefoto met jouw reclamebord? Neem dan even contact op.